18. október 2024
Facebook
piatok, 06 apríl 2018 15:00

Otravu novičokom neprežili Skripaľove zvieratá, Rusko ich pokladá za možný dôkazový materiál

Written by 
Rate this item
(0 votes)

LONDÝN 6. apríla (WebNoviny.sk) — Obeťami otravy nervovoparalytickou látkou v anglickom meste Salisbury sa okrem bývalého agenta Sergeja Skripaľa a jeho dcéry stali aj ich dve morčatá a mačka. Informovala o tom v piatok britská vláda. Oba hlodavce našli mŕtve po tom, čo Skripaľov dom uzavreli pre vyšetrovanie. Mačku objavili v takom zlom stave, že sa veterinár rozhodol pre eutanáziu, aby "ukončil jej utrpenie". Odporúčame:
Spory medzi Ruskom a Britániou o otrávení Skripaľa vrcholia, padli obvinenia z diskreditácie Skripaľa a jeho dcéru Juliju našli v bezvedomí na lavičke v anglickom meste Salisbury 4. marca. Británia obvinila z útoku Rusko, Moskva to však odmieta. Ruský veľvyslanec pri OSN Vasilij Nebenzia na štvrtkovej schôdzi Bezpečnostnej rady poukázal na to, že Británia sa doteraz nevyjadrila k osudu ich domácich zvierat, čo by podľa jeho slov mohlo predstavovať dôležitú súčasť dôkazového materiálu.

Viac k témam: Rusko, Sergej Skripaľ, smrť, Veľká Británia, zvieratá
Zdroj: Webnoviny.sk - Otravu novičokom neprežili Skripaľove zvieratá, Rusko ich pokladá za možný dôkazový materiál © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 148 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner